VELE JAREN GELEDEN HEB IK MIJN EERSTE WACOM TEKENTABLET AANGESCHAFT... EN MET BEHULP VAN HET FANTASTISCHE ONTWERP- & TEKENPROGRAMMA COREL PAINTER KON IK DIRECT TEKENEN EN SCHILDEREN OP HET BEELDSCHERM. SINDS ENIGE JAREN GEBRUIK IK EEN 27 INCH WACOM CINTIQ, EEN BEELDSCHERM & TABLET IN ÉÉN. MET COREL PAINTER 12 HEB JE DAN EEN VOLLEDIGE DIGITALE TEKEN- EN SCHILDERSTUDIO BINNEN HANDBEREIK.

MIJN DIGITALE WERK BESTAAT IN DE EERSTE PLAATS UIT SCHETSEN EN VOORBEREIDINGEN VOOR MIJN SCHILDERIJEN.  OP DE ACHTERGROND VAN DEZE PAGINA STAAT EEN SCHETS VAN LEEN EN LUTGARD, DE BASISSCHETS VOOR EEN SCHILDERIJ, GEMAAKT IN 2015. EEN OVERZICHT KUN JE VINDEN ONDER "SCHILDERIJ-ONTWERPEN".

EEN TWEEDE REEKS DIGITAAL TEKENWERK BESTAAT UIT DE PORTRETTEN DIE IK MAAK ALS CADEAU BIJ DE PROMOTIE VAN MIJN PROMOVENDI. EEN OVERZICHT IS TE VINDEN ONDER "PORTRETTEN". HIER VIND JE OOK EEN OVERZICHT VAN EEN AANTAL GELEGENHEIDSPORTRETTEN, VAAK GEMAAKT ALS CADEAU BIJ EEN FEEST OF EEN VERJAARDAG.

EEN DERDE REEKS DIGITALE ONTWERPEN ZIJN DE GETEKENDE NIEUWJAARSKAARTEN, VOORZIEN VAN EEN WENS EN ALTIJD GEMAAKT VANUIT EEN REDELIJK HOGE DOSIS ZELFSPOT. ZE ZIJN TE VINDEN ONDER "NIEUWJAARSKAARTEN". AQUARELLEERTECHNIEKEN, GOUACHE, OLIEVERF OF ACRYL.

EEN VIERDE REEKS ONTWERPEN NOEM IK DAN MAAR "GELEGENHEIDSGRAFIEK". ER ZIT EEN BEETJE VAN ALLES BIJ, LOSSE ONTWERPEN, EEN OCCASIONEEL GEBOORTEKAARTJE, TEKENINGEN VOOR AFFICHES EN DERGELIJKE.

OP DEZE WEBSITE PROBEER IK EEN PORTFOLIO TE MAKEN VAN AL MIJN DIGITALE TEKENINGEN EN ONTWERPEN. OP DIT MOMENT IS NOG LANG NIET ALLES IN KAART GEBRACHT, EN DIT ONDERDEEL VAN DE WEBSITE ZAL REGELMATIG WORDEN VERANDERD EN UITGEBREID...


 

HIER DE MUIS VOOR TEKST.... ........


Terug naar homepage

Home nieuwjaarskaarten schilderij ontwerpen promotieportretten